среда, 16 мая 2012 г.

Рецепт "Риба, запечена з грибами (печерицями) і твердим сиром"

(Рецепт "Рыба, запеченная с грибами (шампиньонами) и твердым сыром", так звучит название рецепта на русском. Обеды в офис, через эту службу можно заказать обед в офис).

Cклад:

· 600-700 г філе риби (пангасіус)

· 3 помідори

· 100 г грибів (шампіньйони)

· 100 г сиру (потертого на крупній тертці)

· Сіль, і спеції за смаком

· Зелень (кріп, петрушка)


Приготування

Філе риби миємо, кладемо спеції, сіль і перець. Після цього нашу рибу ложем на деко, попередньо змащений соняшниковою олією (рафінованим).

Після цього помідори нарізаємо скибочками і суцільним шаром ложем на рибу. На шар помідорів ложем шар грибів (нарізані пластинами). На гриби зверху посипаємо сиром і ставимо у гарячу духовку приблизно на 30 хвилин (200С).

Готову страву прикрашаємо зеленню і подаємо в гарячому вигляді з картоплею. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий