среда, 16 мая 2012 г.
Рецепт "Мясо жареное с грибами (шампиньонами) и сладким (болгарским) перцем"
(На русском название рецепта будет звучать так Рецепт "Мясо жареное с грибами (шампиньонами) и сладким (болгарским) перцем", это блюдо можно заказать обратившись в службу доставка еды киев)
склад
· 800 г м'якоті свинини
· 250-300 г шампіньйонів
· 2 солодкий перець
· 1 цибулина
· 1 морква
· 1 ст.л. томатної пасти
· Зелень, спеції, сіль і перець за смаком
Приготування
Свинину ріжемо невеликими шматочки (як на гуляш) і смажимо в пательні (сильний вогонь) на рослинній олії (олія рафінована) до золотистого кольору. Додаємо до свинини порізану цибулю, перемішуємо, і смажимо ще приблизно близько трьох хвилин.
Потім до свинини кладемо нарізану солодкий перець, різані шампіньйони, терту на тертці моркву і томатну пасту, обсмажуємо ще близько 5 хвилин. Після цього заливаємо 250-300 мл води або бульйону і тушкуємо на повільному вогні близько 30 хвилин. Наше блюдо періодично помішувати і якщо необхідно, доливаємо воду (бульйон). В кінці приготування блюдо посипаємо борошном, перемішуємо, доводимо до кипіння і кладемо зелень. Наше страва готова.
Подаємо його з картопляним пюре, кашами або овочами. Приємного апетиту!
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий