среда, 16 мая 2012 г.

Рецепт "Мясо жареное с грибами (шампиньонами) и сладким (болгарским) перцем"


(На русском название рецепта будет звучать так Рецепт "Мясо жареное с грибами (шампиньонами) и сладким (болгарским) перцем", это блюдо можно заказать обратившись в службу доставка еды киев)

склад
· 800 г м'якоті свинини

· 250-300 г шампіньйонів

· 2 солодкий перець

· 1 цибулина

· 1 морква

· 1 ст.л. томатної пасти

· Зелень, спеції, сіль і перець за смаком

Приготування
Свинину ріжемо невеликими шматочки (як на гуляш) і смажимо в пательні (сильний вогонь) на рослинній олії (олія рафінована) до золотистого кольору. Додаємо до свинини порізану цибулю, перемішуємо, і смажимо ще приблизно близько трьох хвилин.

Потім до свинини кладемо нарізану солодкий перець, різані шампіньйони, терту на тертці моркву і томатну пасту, обсмажуємо ще близько 5 хвилин. Після цього заливаємо 250-300 мл води або бульйону і тушкуємо на повільному вогні близько 30 хвилин. Наше блюдо періодично помішувати і якщо необхідно, доливаємо воду (бульйон). В кінці приготування блюдо посипаємо борошном, перемішуємо, доводимо до кипіння і кладемо зелень. Наше страва готова.

Подаємо його з картопляним пюре, кашами або овочами. Приємного апетиту!

Комментариев нет:

Отправить комментарий